Κάρολ για Στιβ Μπρους: «Κρίμα που απολύθηκε, είχαμε εξασφαλισμένους τρεις βαθμούς»

Απίστευτη δήλωση για τον Στιβ Μπρους από τον Άντι Κάρολ, ο οποίος μιλώντας στην Reading Chronicle «πίκαρε» τον πρώην προπονητή της Γουέστ Μπρομ.

Άντι Κάρολ και Στιβ Μπρους μπορεί να έχουν συνεργαστεί πάνω από μία φορά στο παρελθόν, όμως απ’ ότι φαίνεται ο υψηλόσωμος Άγγλος επιθετικός, δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον Μπρους. Ο πρώην προπονητής της Νιουκάστλ, αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν και από την Γουέστ Μπρομ. Οι «Μπάγκις» είχαν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Κάρολ

Στον αντίποδα, ο Άντι Κάρολ, ο οποίος επέστρεψε φέτος στην Ρέντινγκ, κλήθηκε να μιλήσει για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο. Στις δηλώσεις του…απασφάλισε, μιλώντας για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπρομ.

«Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον να απολύεται. Ειδικότερα όταν είχαμε εξασφαλισμένους τρεις βαθμούς το Σάββατο. Είναι κρίμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έρχονται τα αποτελέσματα και είναι απλά μία δουλειά στο τέλος της ημέρας.

Γι’ αυτό πρέπει να δουλέψεις σκληρά σαν προπονητής και να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν σκληρά για εσένα. Πρέπει να τους κρατήσεις όλους μαζί κι έτσι όλοι να είναι ευχαριστημένοι» δήλωσε ο Κάρολ με σαφείς υπαινιγμούς για τη συνεργασία του με τον Μπρους στο παρελθόν.

Oι δυο τους συνεργάστηκαν για δύο σεζόν στη Νιουκάστλ, ενώ πέρσι αντάμωσαν ξανά για έξι μήνες στη Γουέστ Μπρομ. Απ’ ότι φαίνεται, κανείς από τους δυο δεν στεναχωρήθηκε που τελείωσαν άδοξα αμφότερες οι περίοδοι, στις οποίες βρεθήκαν στην ίδια ομάδα.