Κέιν: «Βήμα-βήμα θα φτάσουμε εκεί, το ίδιο ζήσαμε και στο προηγούμενο EURO με την Σκωτία»

Ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως η Αγγλία πρέπει να αλλάξει τις εμφανίσεις της αλλά πιστεύει πως θα τα καταφέρει βήμα – βήμα να φτάσει εκεί που θέλει.

Μετά τη νίκη με το ισχνό 1-0 επί της Σερβίας, αλλά με προβληματική εμφάνιση, δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο των Άγγλων, ωστόσο η νέα μέτρια προς κακή εμφάνιση με τη Δανία και το τελικό 1-1 “ήχησε σαν καμπανάκι κινδύνου” με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παραδέχεται ορισμένα προβλήματα της ομάδας και να τονίζει πως ο κόσμος δικαιούται να νιώθει απογοήτευση.

Ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν, μιλώντας στο BBC, είπε:

«Νομίζω ότι είπαμε πριν από το τουρνουά ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Έχουμε επίπεδα που μπορούμε να φτάσουμε και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα. Νομίζω ότι το σημάδι μιας καλής ομάδας είναι όταν δεν παίζεις στο καλύτερό σου επίπεδο και παρόλα αυτά βρίσκεις τον τρόπο να παίρνεις αποτελέσματα, όπως κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

«Είμαστε στην κορυφή του ομίλου. Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Ξέρω ότι πιθανότατα θα υπάρξει πολύς θόρυβος και λίγη απογοήτευση στην πατρίδα, αλλά αυτό το ζήσαμε και στο προηγούμενο Euro όταν ήρθαμε ισόπαλοι με τη Σκωτία. Βήμα προς βήμα, θα φτάσουμε εκεί».