«Κλείνει» τον Κρις Γούντ η Νότινγχαμ

Σε προχωρημένες επαφές για τον Κρις Γούντ, βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Λόγος για συμφωνία με την Νιουκάστλ για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Αφίξεων συνέχεια στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κρις Γούντ αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη χειμερινή προσθήκη της ομάδας του Στιβ Κούπερ, μετά τους Σκάρπα και Ντανίλο. Ο 31χρονος Νεοζηλανδός επιθετικός, προέρχεται από ένα μέτριο ξεκίνημα στην φετινή σεζόν. Έχει βρεί μόλις τρείς φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η Νότινγχαμ Φόρεστ, βλέπει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και έχει εκφράσει έμπρακτο ενδιαφέρον στην Νιούκαστλ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δυο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον 31χρονο επιθετικό. Η συμφωνία των δυο ομάδων αναμένεται να είναι, εκτός απροόπτου, δανεισμός με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Κρις Γούντ έχει δώσει ήδη την έγκριση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πλέον, η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων είναι αυτή που θα κρίνει την άφιξη του παίκτη στο «Σίτι Γκράουντ».

Ποιός είναι ο Κρις Γούντ;

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Κρις Γούντ στις «Καρακάξες», όμως η προϊστορία του στα αγγλικά γήπεδα μιλά από μ