Κλοπ: «Διανύουμε δύσκολη περίοδο, οι ιδιοκτήτες δε σκέφτονται να με αντικαταστήσουν»

Απαρηγόρητος και συνειδητοποιημένος για την κατάσταση εμφανίσθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, έπειτα από τη χθεσινή συντριβή από τη Νάπολι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται να ξαναβρεί τον εαυτό της κάνοντας μια τρόπον τινά επανεκκίνηση.

Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Νάπολι στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Με μία προβληματική ανασταλτική λειτουργία και με δυσκολία στην ορθολογική ανάπτυξη και στη δημιουργία ευκαιριών, ήταν λογικό κι επόμενο το αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του από τη διοίκηση.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Ζήτησα συγγνώμη από τους οπαδούς μας γιατί έπρεπε να το κάνω. Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη πτήση από το Λίβερπουλ προς τη Νάπολη και οι φίλοι μας περίμεναν κάτι. Τους κατανοώ 100%, απογοητευτικό βράδυ. Πρέπει να ξαναχτίσουμε την προσωπικότητά μας. Βασικά πράγματα λείπουν (στο παιχνίδι). Διανύουμε μια αναμφίβολα δύσκολη περίοδο», δήλωσε αρχικά.

«Όταν δεν παίζεις τρομερά στην επίθεση, τουλάχιστον μπορείς να αμυνθείς σωστά. Πρέπει να αμυνθείς σωστά. Εμείς βρισκόμαστε κάπου στη μέση. Δεν θεωρώ πως πρέπει να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμαστε κάποτε. Δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί. Μία αντεπίθεση στην πρώτη μία ώρα παιχνιδιού. Η Νάπολι ήταν εξαιρετική σήμερα αλλά τους το διευκολύναμε», είπε εν συνεχεία.

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν το μέλλον του καθίσταται παρόμοιο με του Τόμας Τούχελ, ο Κλοπ υποστήριξε: «Είναι διαφορετικοί ιδιοκτήτες. Οι δικοί μας είναι πιο ήρεμοι, περιμένουν από εμένα να διαχειριστώ την κατάσταση και γνωρίζουν ότι το πρόβλημα δε θα το λύσει κάποιος άλλος. Όταν αλλάξουν γνώμη για εμένα θα μου το πουν, αλλά αυτό δε θα γίνει σύντομα».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!