Κλοπ: «Είναι μια σεζόν που δεν θα μείνει στην ιστορία»

Πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί αυτή η σεζόν, ανέφερε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις γκέλες, φέροντας λευκή ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Έτσι βρίσκεται στην έβδομη θέση με 36 βαθμούς, έξι πίσω από την τετράδα, έχοντας παράλληλα και μία αγωνιστική λιγότερη.

Μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε λόγο, για τη σεζόν που διανύει η ομάδα του, λέγοντας, ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία. Τόνισε όμως, ότι πρέπει να προχωρήσουν και να την ξεπεράσουν.

«Βλέπω στα μάτια σας και στα μάτια των παικτών μου, ότι μοιάζουν λες και χάσαμε – δεν χάσαμε. Αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας με πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να υποφέρετε, λόγω της της δικής μας ιστορίας. Αυτό θα ήταν πραγματικά αστείο», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός.

«Αυτή δεν είναι μια σεζόν, που θα κοιτάνε όλοι στα βιβλία της ιστορίας… δεν θα γίνει μεγάλη ταινία για αυτή την σεζόν και άλλα πράγματα σαν αυτό. Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε οπωσδήποτε και θα το κάνουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.