Κλοπ: “Ήμασταν τυχεροί που η Σίτι δεν ήταν άπληστη”

Απογοητευμένος από τη νέα απώλεια βαθμών ο Κλοπ που τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή πάρα το βαρύ 4-1 από την Σίτι.

Ο Κλοπ είδε την ομάδα του να προηγείται με τον Σαλάχ στο 17′ στο ντέρμπι με την Σίτι στο Έτιχαντ αλλά το τελικό 4-1 μόνο ικανοποιημένο δεν τον αφήνει.

“Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς, γιατί πρέπει να δουλέψουμε αυτό που είδαμε σήμερα, μίας και το βλέπουμε πιο συχνά πλέον να συμβαίνει”, δήλωσε μετά το παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο το περιμέναμε. Η Σίτι ήταν κυρίαρχη, αλλά ήμασταν οργανωμένοι. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. Παίζαμε όμως ανοιχτά. Η Σίτι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Ήμασταν τυχεροί που δεν είχε άπληστη διάθεση.

Η Σίτι είχε απόλυτα τον έλεγχο μετά από το 3-1 και μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν. Το ότι πέτυχαν μόνο ένα ακόμα γκολ είναι καλό, ευχαριστώ. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για εμάς.

Τα γκολ, το πώς τα δεχθήκαμε είναι δύσκολο να τα αποδεχτούμε, δεν αντιδράσαμε. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο για να είμαι ειλικρινής.

Η Σίτι έχει πάντα περισσότερη κατοχή στο Έτιχαντ, αλλά είχαμε τον τρόπο. Παίξαμε ήρεμα, ψυχραιμία και της δημιουργήσαμε προβλήματα.Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δυστυχώς και να ξεκαθαρίσουμε ποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν.

Δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα, μπορώ απλώς να αναφέρω αυτό που είδα και θα μιλήσουμε για αυτό αύριο.Ήμασταν πολύ παθητικοί. Πολύ μακριά από τα πάντα. Οι δύο μεσοεπιθετικοί δούλεψαν πολύ. Οι παίκτες πρέπει να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους και αυτό δεν συνέβη ξανά.

Δεν έχω ιδέα γιατί δεν απειλήσαμε. Είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις.Είπα στους παίκτες ότι δεν υπήρχε τίποτα από την πλευρά μου να πω. Είναι προφανές. Αύριο θα το συζητήσουμε. Παίζουμε Τρίτη και πρέπει να παίξουμε καλύτερα”.