Κλοπ: Κανένα πρόβλημα με Σαλάχ, τι είπε για απουσίες και το πρόγραμμα

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι η διαμάχη του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ έχει λυθεί εντελώς καθώς η Λίβερπουλ προετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τότεναμ την Κυριακή.

Ο έντονος διάλογος μεταξύ Κλοπ και Σαλάχ την προηγούμενη εβδομάδα συγκέντρωσε πολλά βλέμματα στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Αγγλίας και όχι μόνο. Ο Σαλάχ φάνηκε ενοχλημένος που μπήκε ως αλλαγή στο τέλος του αγώνα και αντάλλαξε θερμά λόγια με τον Κλοπ.

Σήμερα το πρωί ο Γερμανός υποστήριξε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Σαλάχ έχει λυθεί: «Έχει λυθεί εντελώς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν γνωριζόμασταν τόσο πολύ και για τόσο καιρό, δεν είμαι σίγουρος πώς θα το αντιμετωπίζαμε. Αλλά γνωριζόμαστε για τόσο καιρό και σεβόμαστε πάρα πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι πραγματικά δεν είναι πρόβλημα. Νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους τα πράγματα, εντελώς ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε προσδοκίες από τους γύρω. Έτσι, είμαστε εντελώς καλά με αυτό

Αλλά γενικά, η καλύτερη κατάσταση θα ήταν όλοι να είναι στον καλύτερο δυνατό σημεί, να κερδίζουμε το παιχνίδι, να σκοράρουμε πολλά γκολ και ναι, τότε η κατάσταση πιθανώς δεν θα ήταν έτσι επειδή ο Μο δεν θα ήταν στον πάγκο αρχικά».

Ο Σαλάχ μπορεί να ξεκινήσει ως βασικός το παιχνίδι της Κυριακής με την Τότεναμ, αλλά ο Κλοπ αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, είναι αμφίβολος. Ο αμυντικός έχασε τις προπονήσεις της ομάδας αυτή την εβδομάδα, όπως και ο επιθετικός Ντιόγκο Ζότα, αλλά Κόνορ Μπράντλεϊ είναι έτοιμος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Λίβερπουλ από το 2015, ο Γερμανός έχει επανειλημμένα καλέσει τα μέσα να αλλάξουν το πρόγραμμά τους και πιστεύει ότι αυτό είναι υπεύθυνο για την κακή εμφάνιση των αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη φέτος.

«Πρέπει να γίνετε ξανά σύντροφοι του ποδοσφαίρου και όχι απλά να το ‘ξεζουμίζετε’. Αυτή είναι, μία μικρή συμβουλή από έναν ‘γέρο’ στο δρόμο της αποχώρησης. Το να τολμούν να προγραμματίζουν αγώνες Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο στις 12.30 μ.μ. είναι έγκλημα. Περίμενα πραγματικά τη Διεθνή Αμνηστία να πάει σε αυτούς.

Θα ήθελα να είμαι μια φορά μέρος αυτής της συνάντησης όπου κάποιος λέει: ‘Λίβερπουλ 12.30 μ.μ.’ και ολόκληρο το δωμάτιο ξεσπάει σε γέλια. Πάλι;! Είναι ακόμα ευχαριστημένοι και συλλέγουν συνδρομητές – μπορείτε να με βγάλετε από αυτή τη λίστα» είπε χαρακτηριστικά για το τηλεοπτικό δίκτυο του ΤΝΤ ο Κλοπ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σούνες για Σαλάχ: «Ο πιο εγωιστικός παίκτης που έχω δει»