Κλοπ κατά Πολ Τίρνι: “Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει μαζί μας”

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε μετά το επικό παιχνίδι και τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ με 4-3, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία.

Ο Κλοπ έτρεξε και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης Τζον Μπρουκς (με αποτέλεσμα μάλιστα να τραυματιστεί), μετά το γκολ του Ζότα που έδωσε σπουδαία νίκη στην Λίβερπουλ. Ο διαιτητής Πολ Τίρνι τον “κιτρίνισε” και ο Γερμανός εξέφρασε έντονα παράπονα μετά το τέλος του αγώνα.

“Πώς μπορούν να μη δίνουν φάουλ στον Σαλάχ (πριν το τρίτο γκολ της Τότεναμ); Έχουμε την ιστορία μας με τον Τίρνι. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας. Έχει πει ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να ισχύει. Το πως με κοιτάει δεν το καταλαβαίνω. Ο πανηγυρισμός μου ήταν αχρείαστος, κάτι που είναι δίκαιο, αλλά αυτό που μου είπε όταν μου έδωσε την κίτρινη κάρτα δεν ήταν σωστό”.

Σε απάντηση στα σχόλια του Κλοπ, η Professional Game Match Officials Limited είπε ότι η συζήτηση του Τίρνι με τον Κλοπ είχε καταγραφεί από τα μικρόφωνα των διαιτητών και επέμεινε: “Ενήργησε με επαγγελματικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια, ακόμη και όταν έδωσε την προσοχή στον προπονητή της Λίβερπουλ”.

Ο Κλοπ έπειτα αρνήθηκε να αποκαλύψει την κουβέντα τους: “Δεν θα πω τι μου είπε. Οι διαιτητές δεν λένε τι συζητάμε, οπότε δεν θα πω”.

Τέλος, ο Κλοπ πρόσθεσε: “Σχεδόν όλοι το παρεξήγησαν το παιχνίδι. Μεταξύ 3-0 και 3-1 η ατμόσφαιρα ήταν σαν «Συγγνώμη, τι συμβαίνει;» Κανείς δεν ήξερε. Πρέπει να πω τώρα, τους αγαπώ όλους αυτούς [τους οπαδούς] αλλά το σύνθημά μου, μην το τραγουδάτε. Αν θέλετε να το τραγουδήσετε, τραγουδήστε το μετά το παιχνίδι στα μπαρ, όπου κι αν είναι.

Είμαστε 3-0 μπροστά και ακούω «Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Γιούργκεν είναι κόκκινος». Δεν έχει τελειώσει. Θα ήταν πολύ ωραίο να το αφήσεις για αργότερα και τώρα είναι 4-3, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ας συνεχίσουμε.”