Κόντε: «Κάνουν καλή δουλειά στην Άρσεναλ»

Άλλο ένα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου πλησιάζει και ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, εκθείασε την Άρσεναλ στη συνέντευξη τύπου.

Άλλο ένα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι προ των πυλών και ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, εκθείασε την Άρσεναλ στη συνέντεξη τύπου που έδωσε πριν τον αγώνα. Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στη καλή δουλειά που έγινε φέτος, λέγοντας επίσης ότι η φετινή ομάδα των «Κανονιέρηδων» είναι καλύτερη από τη περσινή.

«Πιστεύω είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρσι. Έκαναν καλές μεταγραφές, κυρίως τον Ζεσούς και τον Ζιτσένκο, που τους πήραν από ομάδα όπως η Μάντσεστερ Σίτυ. Έχουν συνηθίσει να κερδίζουν και έχουν τη νοοτροπία του νικητή. Είναι σημαντικό αυτό, επειδή βλέπω έχουν ανέβει επίπεδο. Όχι μόνο ποιοτικά, αλλά και στη νοοτροπία», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω κάνουν καλή δουλειά. Κατά την άποψή μου είναι σημαντικό να είσαι μαζί με το προπονητή και τους παίχτες. Αν θες να χτίσεις κάτι καλό πρέπει να έχεις καλή σχέση και να είστε μαζί συνέχεια. Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που βασίστηκε στον Αρτέτα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές τον στήριξαν», πρόσθεσε.

Ακόμα ο πρώην τεχνικός της Ίντερ μίλησε για το μέλλον του, αλλά και τις φήμες που υπάρχουν για τη πιθανή μετακίνησή του στη Γιουβέντους. Μίλησε για την υπομονή που χρειάζεται να έχει μια ομάδα αλλά και τις σχέσεις μεταξύ των παραγόντων και του προπονητή.

«Πιστεύω είναι ση