Κόντρα Νέβιλ – Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσλαμβάνει και επίσημα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας και τα αίματα άναψαν στα πάνελ των αγγλικών καναλιών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε στην πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως νέου αναλυτή διαιτησίας της ομάδας. Η διοίκηση της Φόρεστ είναι απογοητευμένη με πολλές αποφάσεις των διαιτητών και του VAR τη φετινή σεζόν στην Premier League και έτσι, η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ, στοχεύει στη βελτίωση της κατανόησης των κανονισμών και των σχέσεων του συλλόγου με την PGMOL, σύμφωνα με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο πρώην διαιτητής της Premier League θα είναι διαθέσιμος για συμβουλές εάν ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ή οποιοδήποτε από το προπονητικό επιτελείο του θελήσει να τον συμβουλευτεί για συγκεκριμένα διαιτητικά θέματα. Ο ουσιαστικός νέος ρόλος του Κλάτενμπεργκ ως σύμβουλος διαιτησίας – ο πρώτος του είδους του σε σύλλογο της Premier League – θα είναι να συμβουλεύει το διοικητικό συμβούλιο της Φόρεστ και να λειτουργεί ως αντιπρόσωπος και εμπειρογνώμων μεταξύ του συλλόγου και της Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), εάν υπάρξουν πιθανά παράπονα και προβλήματα διαιτησίας αυτή τη σεζόν.

Ο Γκάρι Νέβιλ επέκρινε την Φόρεστ για την πρόσληψη του Άγγλου διαιτητή και εκείνος απάντησε στον σχολιαστή του Sky Sports. Ο Νέβιλ δήλωσε εν ολίγοις απογοητευμένος από την «υπερβολική», όπως την χαρακτήρισε, κίνηση της Νότιγχαμ, για να πάρει την ανάλογη απάντηση από τον πρώην διαιτητή.

Συγκεκριμένα ο Γκάρι Νέβιλ δήλωσε:

«Είμαι απογοητευμένος με τη Νότιγχαμ. Είναι σαν να λένε κοιτάξτε τι τραβάμε. Το καταλαβαίνω, μερικές ομάδες θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Είναι κάτι που συμβαίνει, κι εγώ θα το σιχαινόμουν. Αλλά το να προσλάβεις έναν πρώην διαιτητή για να σου λέει γιατί λαμβάνονται αποφάσεις εναντίον σου είναι υπερβολικό. Δεν επιτίθεμαι στους φίλους της Φόρεστ, ξέρω πως μερικοί εξ αυτών νιώθουν ντροπή. Σίγουρα δεν τους αρέσουν οι άδικες αποφάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι θεωρούν καλή την κίνηση της ομάδας».

Από την άλλη ο νέος αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του απάντησε:

«Είμαι απογοητευμένος με όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο εργοδότης του, το Sky Sports, έχει προσλάβει πρώην διαιτητές για να βοηθήσουν τους οπαδούς και τους τηλεθεατές να κατανοήσουν τους κανονισμούς και η Νότιγχαμ κάνει ακριβώς το ίδιο».

Διαβάστε επίσης: Την περίπτωση του Σόλσκιερ κοιτάζει η Μπάγερν Μονάχου!