Κούπερ: «Ανήκουμε στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Στιβ Κούπερ τόνισε στους παίκτες του να θυμούνται το αίσθημα που τους έφερε η νίκη επί της Λίβερπουλ, ώστε αυτό να τους οδηγήσει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Η Φόρεστ του Κούπερ πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ χθες χάρη στο γκολ του Αβονίγι και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είπα στους παίκτες στη συνέχεια, εάν υπάρχει κάποια αμφιβολία για τον εαυτό μας, με οποιονδήποτε από εμάς για τον εαυτό μας ή για τους συμπαίκτες μας ή για το προσωπικό μας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς για να πούμε στον εαυτό μας, «μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, το κάνουμε. Ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένας μεγάλος οδηγός για εμάς στο μέλλον», είπε ο Ουαλός τεχνικός.

«Έμαθα γρήγορα ότι για να πάρεις οτιδήποτε από ένα παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να δώσεις τα πάντα. Αλλά όταν το κάνεις, και βγάζεις κάτι από αυτό όπως κάναμε εμείς, η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι απλά απίστευτη. Ενώ περιμέναμε μερικά από τα παιδιά να επιστρέψουν, μπορούσα να ακούσω μερικά από τα μεγαλύτερα παιδιά να μιλούν για την αίσθηση της νίκης, γιατί είναι μοναδική. Είναι μια μεγάλη νίκη, μια σημαντική νίκη, τη χρειαζόμασταν».

«Αλλά αυτό είναι όλο. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως πραγματική βοήθεια για να βελτιωθούμε – και αυτό θα το κάνουμε μόνο δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά. Δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Μας δίνει ένα καλό σημείο αναφοράς τώρα για να χτίσουμε. Αλλά η νοοτροπία πρέπει να είναι να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά».

«Είμαστε ακόμα μακριά από σημείο που θέλουμε να είμαστε στο πρωτάθλημα, ή τους βαθμούς. Συνεχίζω να λέω, είχαμε μια κακή πορεία και δεν θέλω να φανώ αρνητικός. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι – και το έχω πει τις περισσότερες εβδομάδες – τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρότερα, έχουν δουλέψει έδειξαν μόνο περισσότερη επιθυμία και έχουν δείξει μόνο περισσότερη αφοσίωση.

Κανονικά μετά από κακές πορείες, οι παίκτες, τα μέλη του προσωπικού, οι μάνατζερ μπορούν να κρυφτούν, να βουρκώσουν, να κατηγορήσουν, να δικαιολογήσουν κλπ. Αλλά υπόσχομαι ότι έγινε το αντίθετο. Επειδή είμαστε μια τόσο νέα ομάδα, αυτό είναι επίσης μέρος της διαδικασίας.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Άντι Ρόμπερτσον: «Πρέπει να είμαστε πιο ψυχροί»

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!