Λάμπαρντ: «Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από την Τσέλσι»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ήττα της Έβερτον με 0-1 από την Τσέλσι στο Γκούντισον Παρκ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο.

Ο Λάμπαρντ μιλώντας στο Sky Sports, τόνισε αρχικά: «Είμαι απογοητευμένος ίσως, αλλά όχι όσον αφορά την απόδοσή μας. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Αμυντικά κάναμε ένα σταθερό παιχνίδι, επειδή η Τσέλσι ήθελε την κατοχή και να διασπάσει την άμυνά μας και δεν τους το επιτρέψαμε ποτέ, εκτός από μια μικρή στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης.

«Μερικές φορές μπορεί να σε τραβήξουν έξω από την περιοχή και ήταν ένα μικρό λάθος από εμάς και έκρινε το παιχνίδι. Γενικά, μπορεί να είχαν περισσότερη κατοχή, αλλά εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Τα παιδιά μας τα έδωσαν όλα και είναι καθαρά απογοήτευση λόγω του αποτελέσματος.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Έβερτον: Αισιοδοξία για Ονανά

«Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην Τσέλσι και όσον αφορά την τελική μας πάσα, αν είχαμε τον επιθετικό μας εκεί που έπρεπε σε κάποιες φάσεις, ίσως να σκοράραμε. Δεν ζητάω τόσα πολλά από τους τρεις μπροστινούς παίκτες. Ο Ντόμινικ τραυματίστηκε πριν από τρεις μέρες, αυτό αλλάζει τα σχέδιά σου. Είναι όλοι καλοί παίκτες στην κορυφή του γηπέδου και δημιουργήσαμε στην Τσέλσι πολλά προβλήματα. Είναι μια από αυτές τις μέρες.

«Δεν θέλω να ρίξω πολλές ευθύνες στους παίκτες μου, στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο, θέλω να τους υποστηρίξω γιατί νομίζω ότι έδωσαν τα πάντα. Στη μεσαία γραμμή, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ντουκουρέ είναι το Νο8 που θέλει να μπει στον άξονα και ο Άλεξ Ιγουόμπι ήταν ακραίος και θα μπορούσε να είναι ακραίος μπακ, παίζει στη μεσαία γραμμή με αυτό το είδος πειθαρχίας που έπαιζε σήμερα. Η δομή στο πίσω μέρος του γηπέδου ήταν πολύ καλή και ήταν αυτή η μικρή στιγμή που μας στοίχισε», ολοκλήρωσε ο προπονητής της Έβερτον.

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!