Λάμπαρντ: «Ένα από τα φαβορί η Αγγλία»

Τη γνώμη του για τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέφερε ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, με την Αγγλία να είναι ένα από αυτά.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει και ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, σε συνέντευξή του είπε τη γνώμη του για τα φαβορί. Συγκεκριμένα ο Άγγλος προπονητής έχει τα «Τρία Λιοντάρια» ως ένα εκ των φαβορί, ενώ θεωρεί ότι ο τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχοντας σχεδόν το ίδιο ρόστερ στα τελευταία δύο τουρνουά, μπορεί να τον βοηθήσει.

«Πιστεύω ότι το σημαντικό με τον Γκάρεθ είναι, ότι χτίζει ένα ρόστερ στις τελευταίες δύο διοργανώσεις, στα οποία έχουν μια σχετική επιτυχία και γίνονται ακόμα πιο δυνατοί. Έτσι πιστεύω ότι σίγουρα μπορούμε να βάλουμε την Αγγλία ως ένα εκ των φαβορί με το ταλέντο που έχουν».

Παρόλα αυτά ο προπονητής της Έβερτον ανέφερε κι άλλες ομάδες, τις οποίες θεωρεί δυνατές και ικανές για να φτάσουν ψηλά στο τουρνουά. «Πιστεύω ότι η Βραζιλία και η Αργεντινή έχουν δυνατές ομάδες και με το τρόπο που παίζουν, το ταλέντο που έχουν, τους κάνουν πολύ καλούς».

«Θα είναι μεγάλες προκλήσεις, όταν έρθεις αντιμέτωπος με ομάδες της Ευρώπης που έχουν κερδίσει το τρόπαιο τα τελευταία χρόνια, όπως η Γαλλία και η Ισπανία. Θα χτιστεί η αυτοπεποίθηση, όταν περάσουμε τους ομίλους, κάτι που μπορεί να μας κάνει να πάμε μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το ποδόσφαιρο μας σύστησε στον οδυνηρό κόσμο του Κατάρ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!