Μάν. Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς επιθυμούν την πώληση μετοχών του κλαμπ

Όπως αναφέρει το Sky Sports, οι Γκλέιζερς επιθυμούν να πουλήσουν ένα μέρος μετοχών του συλλόγου. Ο πλουσιότερος Βρετανός, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ένας εκ των κυρίων υποψηφίων.

Εξελίξεων συνέχεια στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι ιθύνοντες της οποίας (αδελφοί Γκλέιζερ) φέρονται να σκοπεύουν να θέσουν προς πώληση ένα μικρό μέρος μετοχών του κλαμπ.

Ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται αναμφίβολα σε περίοδο κρίσης. Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι μεταγραφικές φήμες, με τελευταία την διπλή κρούση σε Ματέους Κούνια και Ζοάο Φέλιξ, με μία συνολική πρόταση που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ, στην οποία φέρεται ότι απάντησε αρνητικά η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πέραν όμως των πολυάριθμων μεταγραφικών περιπτώσεων, στο Νησί γράφεται ότι οι Γκλέιζερς ψάχνουν για συνιδιοκτήτη/-ες. Όπως σας έχει ενημερώσει άλλωστε το eyap.gr, ο κόσμος των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει απαυδήσει με τους διοικούντες το σύλλογο από το 2005, ζητώντας την απομάκρυνσή τους.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τη σειρά του αναφέρει ότι ο βασικότερος υποψήφιος αγοραστής ακούει στο όνομα Τζιμ Ράτκλιφ. Ο Ράτκλιφ είναι ο ιδρυτής της εταιρίας Ineos και αποτελεί τον πλουσιότερο άνθρωπο της Μ. Βρετανίας.

«Aν το κλαμπ είναι προς πώληση, τότε ο Τζιμ είναι αυτόματα ένας από τους υποψηφίους αγοραστές. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, γνωρίζει απλώς πολύ καλά τι σημαίνει ο σύλλογος για την πόλη του Μάντσεστερ», τόνισε άνθρωπος του Ράτκλιφ. Η περιουσία του εκτιμάται περίπου στις 11 δισεκατομμύρια λίρες. Αναμένονται εξελίξεις…

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!