Μάντσεστερ Σίτι: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις κατηγορίες

Σε επίσημη τοποθέτηση, προέβη η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις κατηγορίες τις διοργανώτριας αρχής σχετικά με οικονομικές παραβάσεις των «Πολιτών».

Στο κέντρο της επικαιρότητας η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά για εντελώς λάθος λόγους. Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ώρες, η Πρέμιερ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση-βόμβα κατά των «Πολιτών», κατηγορώντας τους για πολυάριθμες οικονομικές παραβάσεις. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, εξέδωσαν επίσημη τοποθέτηση για τους ισχυρισμούς της διοργανώτριας αρχής, εκφράζοντας την έκπληξη τους για την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι εκπλήσσεται από την έκδοση αυτών των υποτιθέμενων παραβάσεων των κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ (EPL), ιδίως δεδομένης της εκτεταμένης δέσμευσης και του τεράστιου όγκου λεπτομερούς υλικού που έχει παρασχεθεί στην EPL. Ο σύλλογος καλωσορίζει την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη Επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το εκτεταμένο σύνολο των αδιάσειστων στοιχείων που υπάρχουν για την υποστήριξη της θέσης του. Ως εκ τούτου, προσδοκούμε ότι αυτό το θέμα θα λήξει μια για πάντα».

Να θυμίσουμε πως οι «Πολίτες» απειλούνται με πληθώρα ποινών. Η πιο απλή ποινή αφορά χρηματικό πρόστιμο ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών, αφαίρεση τίτλων καθώς και σε αποβολή από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα: Ατσού: Αγνοούμενος μετά τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!