Με τα εισιτήρια της… επιστροφής ο Βαλερί!

Επιστρέφει πίσω στην Γαλλία για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια ο αμυντικός της Σάουθαμπτον!

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον αγγλικό νότο, ο Γιαν Βαλερί, ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «Αγίους». Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας, δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ράλφ Χασενχούτλ και έτσι οι δυο πλευρές αποφασίζουν να χωρίσουν πλέον τους δρόμους τους.

Βάλερι

Μνηστήρες υπήρξαν αρκετοί, ωστόσο η Ανζέ είναι αυτή που φαίνεται να κερδίζει την κούρσα. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο Βαλερί, ήδη βρίσκεται σε αεροπλάνο με κατεύθυνση προς την Γαλλία, ώστε να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα. Αυτό που ακόμη δεν είναι γνωστό, είναι το καθεστώς της μετακίνησής του με τους δυο συλλόγους να διαπραγματεύονται διάφορα ενδεχόμενα είτε μεταγραφής, είτε δανεισμού.

Η αποχώρηση του Βαλερί όμως, αρχίζει και διασαφηνίζει και το μεταγραφικό μέλλον της Σάουθαμπτον. Οι ιθύνοντες θα επέτρεπαν στον Γάλλο να φύγει, μόνο αν βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης. Ο 23 χρονος δεξιός μπακ αποχωρεί, την ώρα που τα ονόματα των Τσαλέτα-Τσαρ και Μέϊτλαντ-Νάιλς, ακούγονται ολοένα και περισσότερο. Ενδιαφέρουσα deadline day για την Σαουθάμπτον…