Μέισον Μάουντ: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των «Τριών Λιονταριών», με τον Μέισον Μάουντ να δηλώνει ότι πρέπει να κάνουν τη χώρα τους περήφανη.

Φιλόδοξος και έτοιμος δηλώνει ο Μέισον Μάουντ ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εθνική Αγγλίας ταξίδεψε στο Κατάρ με έναν και μοναδικό στόχο, να κάνει το βήμα παραπάνω και να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό ακριβώς δήλωσε και ο επιθετικός της Τσέλσι σε δηλώσεις του στο talkSport.

«Πάντα είχαμε πίστη. Αυτό δεν είναι υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το διαχειριζόμαστε και ξέρουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε καλό δρόμο και αν αποδώσουμε σε αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε, τότε έχουμε σίγουρα την ευκαιρία να προχωρήσουμε και να φτάσουμε ως το τέλος. Αυτός είναι ο στόχος μας».

«Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να το κερδίσουμε και να κάνουμε τη χώρα περήφανη. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και θα κάνουμε τα πάντα, μπορούμε να προσπαθήσουμε και να το πετύχουμε».

Παράλληλα ο 23χρονος διεθνής ανέφερε τις μεγαλύτερες «απειλές» της Αγγλίας στο Κατάρ, λέγοντας μερικές από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Οι ομάδες που τα πηγαίνουν καλά τα τελευταία χρόνια, η Γαλλία και η Βραζιλία. Πιστεύω είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μπουκάγιο Σάκα: Χρηματοδότησε 120 επεμβάσεις παιδιών

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!