Μετά τον Χόιλουντ πάει και για Άμραμπατ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά την απόκτηση του Ράσμους Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει φορά και ξεκινάει τις επαφές για τον Σόφιαν Άμραμπατ.

Έχει πάρει φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά την απόκτηση του Ράσμους Χόιλουντ θέλει να πάρει και τον Σόφιαν Άμραμπατ. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πλάνο πρώτα να πάρουν τον Δανό επιθετικό από την Αταλάντα και έπειτα να κινηθούν για τον Μαροκινό μέσο της Φιορεντίνα.

Κάπως έτσι αναμένεται οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Φλωρεντίας να ξεκινήσουν. Ακόμα όμως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Από τη μεριά του ο 26χρονος έχει γνώση των πλάνων της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγ.

Ο Μαροκινός τα τελευταία τρία χρόνια φοράει τη φανέλα της Φιορεντίνα, έχοντας την ίδια σεζόν μια εξαιρετική παρουσία με το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στο οποίο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τη Γαλλία.

Ο Άμραμπατ σε περίπτωση που μετακινηθεί στους «κόκκινους διαβόλους» θα πλαισιώσει τον Κασεμίρο στη θέση «6», ενώ μπορεί να παίξει και ως «8» σε πιο σπάνιες περιπτώσεις.