Μουρίνιο: «Στη Γιουνάιτεντ υπήρχαν παίκτες που δεν ήθελα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Telegraph ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπήρχαν παίκτες που δεν ήθελε στην ομάδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτέλεσε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περίπου 2.5 χρόνια, στα οποία κατέκτησε δύο τρόπαιο. Ένα Europa League και ένα Καραμπάο Καπ. Ωστόσο από τους «κόκκινους διαβόλους» δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και της κακής εικόνας της ομάδας.

Σε συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στην Telegraph, ο Πορτογάλος σχολίασε μεταξύ άλλων την κακή επαγγελματική σχέση που είχε με τον Γενικό διευθυντή του συλλόγου, Εντ Γούντγουρντ. «Η σχέση μου μαζί του ήταν καλή από προσωπικής απόψεως. Αλλά από επαγγελματικής δεν ήταν και η καλύτερη», είπε στην αρχή και συνέχισε.

«Εγώ είμαι αυτός που είμαι. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ο Εντ έχει μια διαφορετική όψη της όλης κατάστασης κι αυτό που έχει ο Τεν Χαγ αυτή τη στιγμή, εγώ δεν το είχα. Δεν είχα τόση υποστήριξη, ούτε τόση εμπιστοσύνη.

Κάπως έτσι έφυγα, γιατί θεώρησα ότι ήμουν ακόμα στην αρχή του πρότζεκτ. Κάποιες φορές ένιωσα ότι, αν μου είχαν δείξει εμπιστοσύνη, η κατάσταση θα ήταν τελείως διαφορετική», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.

Αργότερα ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για μερικά άτομα από την ομάδα, τα οποία βρίσκονται ακόμα και δεν θεωρεί πως έχουν τον επαγγελματισμό που χρειάζεται σε έναν σύλλογο. Τόνισε δε ότι αυτά τα άτομα όσο ήταν στη Γιουνάιτεντ δεν τους ήθελε.

«Ήταν 1-2 παίκτες που δεν ήθελα πριν από πέντε έξι χρόνια. Πιστεύω ότι είχαν λίγα από αυτά που ήθελα, δεν είχαν τον επαγγελματισμό που θέλει μια ομάδα σε μερικές περιπτώσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά.