Μπέρνλι: «Δένει» τον Βινσέντ Κομπανί μέχρι το 2028

Μετά από μιά επιτυχημένη σεζόν, Μπέρνλι και Βινσέντ Κομπανί έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028.

Κάτοικος «Τέρφ Μουρ» μένει ο Βινσέντ Κομπανί για τα επόμενα πέντε χρόνια σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η απευθείας άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, έδωσαν την ευκαιρία στους «Κλάρετς» να ανταμείψουν τον Βέλγο. Ταυτόχρονα, απωθούν πιθανούς μνηστήρες όπως την Τσέλσι.

«Η Μπέρνλι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής Βινσέντ Κομπανί υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να επεκτείνει τη δέσμευσή του με τον σύλλογο», ήταν η αρχική ανακοίνωση της ομάδας. «Μετά από μια χρονιά που κερδίζει το Πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν ως επικεφαλής στο Τέρφ Μουρ, ο προπονητής υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο».

Ο ίδιος ο Κομπανί δήλωσε: «Η Μπέρνλι και το Τερφ Μουρ ήταν σωστές επιλογές από την αρχή. Έτσι είναι επίσης σωστό να υπογράψω για τα επόμενα πέντε χρόνια». Συνεχίζοντας, ανέφερε πως: «Μαζί με τους οπαδούς κάναμε το Τερφ Μουρ ξανά φρούριο. Συνεχίζουμε να προσβλέπουμε στο μέλλον και στη δουλειά να κάνουμε την Μπέρνλι καλύτερη σε κάθε βήμα».

Τέλος, ο πρόεδρος της Μπέρνλι εκθείασε τον Κομπανί μέσω μηνύματος στο Twitter. Αναλυτικά έγραψε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Βίνσεντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο! Είναι ο καταλληλότερος για το πώς όλοι βλέπουμε την Μπέρνλι να προχωρά. Ένας εξαιρετικός ηγέτης, που θέτει όλο και υψηλότερα πρότυπα και οδηγεί τον σύλλογό μας στα επίπεδα που όλοι θέλουμε να επιτύχουμε».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Λίβερπουλ: Σε επαφές με Σμάντκε για νέο τεχνικό διευθυντή

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!