Μπόρνμουθ: Επίσημο και του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Ρόλο συνιδιοκτήτη στον οργανισμό της Μπόρνμουθ ανέλαβε κι επίσημα ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Νέα εποχή με κάθε επισημότητα στη Μπόρνμουθ, με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν να αποτελεί το δεύτερο καινούριο πρόσωπο στα διοικητικά του συλλόγου.

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το eyap.gr, τα «Κεράσια» αλλάζουν ιδιοκτησιακό καθεστώς έπειτα από 11 χρόνια, με τον Μπιλ Φόλεϊ να ολοκληρώνει τις διαδικασίες εξαγοράς της αγγλικής ομάδας. Ο πρώην ιδιοκτήτης, Μάξιμ Ντέμιν, φέρεται να έχει εκδηλώσει και παλαιότερα τις προθέσεις περί πώλησης του κλαμπ από το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, το ποσό που ζητούσε (κι εν τέλει εισέπραξε στα ταμεία της) η Μπόρνμουθ άγγιζε τις 170 εκατομμύρια λίρες.

Τούτη τη στιγμή τα «Κεράσια» βρίσκονται στη 14η θέση με 16 βαθμούς, μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπό τις οδηγίες του Γκάρι ΟΝιλ, ο οποίος διαδέχθηκε στα τέλη Αυγούστου τον Σκοτ Πάρκερ, θα προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Χωρίς την πίστη και την οικονομική υποστήριξη του Μάξιμ και της οικογένειάς του, η Μπόρνμουθ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάψει να υπάρχει», τόνισε σε δηλώσεις του ο Φόλεϊ. «Η υποστήριξη και η συμμετοχή του επέτρεψε στον σύλλογο να καθιερωθεί ως ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία του σε όλη τη διαδικασία και να επαινέσουμε τη σκληρή δουλειά του, ενώ ήταν ιδιοκτήτης του συλλόγου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία καθώς επικεντρώνεται σε άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες».

Μέσω Τουίτερ η Μπόρνμουθ γνωστοποίησε τον ερχομό του πασίγνωστου ηθοποιού, καλωσορίζοντάς τον.

Διαβάστε ακόμη στο eyap.gr: Ρόι Κιν: Επαίνεσε τον Χούλιαν Άλβαρεζ
Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!