Μπράιτον: «Άκυρο» νο2 στην Άρσεναλ για Καϊσέντο!

Μέσα σε λίγα λεπτά από τη νέα πρόταση της Άρσεναλ για τον Μόισες Καϊσέντο, η Μπράιτον απάντησε αμέσως αρνητικά, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μόλις πριν λίγη ώρα, η Άρσεναλ κατέθεσε νέα, αυξημένη πρόταση στη Μπράιτον για τον 21χρονο μέσο, Μόισες Καϊσέντο. Οι «Κανονιέρηδες» πίστευαν ότι τα 70 εκατομμύρια θα συγκινούσαν τους «Γλάρους», όμως… ούτε καν!

Η Μπράιτον απάντησε απευθείας αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση της Άρσεναλ χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως δημοσίευσε ο Fabrizio Romano.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Άρσεναλ αναμένεται να επανέλθει με νέα, καλύτερη πρόταση για τον Καϊσέντο, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και λίγα 24ωρα ότι θέλει να αποχωρήσει, γεγονός που τον έχει θέσει προσωρινά εκτός ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άρσεναλ είχε ξεκινήσει με μια πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών για τον ταλαντούχο μέσο της Μπράιτον, με τη δεύτερη να αγγίζει τα 70 εκατομμύρια με τα μπόνους. Η Τσέλσι παρακολουθεί επίσης την υπόθεση σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ και με τη deadline day να πλησιάζει επικίνδυνα δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε μια τεράστια προσφορά για τον Καϊσέντο.

Η Άρσεναλ έχει πάρει ήδη τον καλύτερο παίκτη της Μπράιτον, Τροσάρντ, ο οποίος αποχώρησε από το Άμεξ για εξωαγωνιστικούς λόγους και όπως επεσήμανε ο Ντε Τσέρμπι, μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Καϊσέντο από το κέντρο της ομάδας θα δημιουργήσει σημαντικό κενό που θα πρέπει να καλυφθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!

Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη από τη διοίκηση της Μπράιτον, η οποία έχει την τελευταία άποψη σε αυτή την περίπτωση και μένει να δούμε αν οι υπεύθυνοι των «Γλάρων» μπλοφάρουν ή αν όντως δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση να παραχωρήσουν τον Καϊσέντο σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.