Μπράιτον: Επέκταση συμβολαίου στον Λαλάνα

Ο 34χρονος Άνταμ Λαλάνα επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μπράιτον για έναν ακόμη χρόνο, εξαργυρώνοντας τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα.

Ο Άνταμ Λαλάνα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο με τη Μπράιτον, με τον έμπειρο Άγγλο μέσο να δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Το καλοκαίρι που μας έρχεται η συνεργασία του Λαλάνα με τους «Γλάρους» θα έφτανε στο τέλος της, όμως οι ιθύνοντες της Μπράιτον αποφάσισαν να κρατήσουν τον 34χρονο μέσο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 στην ομάδα.

Ο Λαλάνα αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην εντυπωσιακή προσπάθεια της Μπράιτον τους τελευταίους μήνες -όσο παραμένει υγιής- μετρώντας 74 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ.

Μιλώντας μετά την ανανέωσή του με τη Μπράιτον, ο Άνταμ Λαλάνα δήλωσε: «Το να ξέρω πόσο ήθελε η ομάδα να μείνω είναι πολύ συγκινητικό. Γνωρίζω πόσο έξυπνοι και πόσο καλοί είναι στρατηγικά. Το να ξέρω την αξία που δίνουν σε αυτά που μπορώ να προσφέρω σημαίνει πολλά».

«Επίσης και η ομάδα η ίδια μου κινεί το ενδιαφέρον. Πηγαίνοντας από τον πάτο σε αυτό το σημείο είναι ένα μεγάλο παράδειγμα καλής προπόνησης και θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας», συμπλήρωσε ο πρώην διεθνής με την εθνική Αγγλίας.

Ο Ντε Τσέρμπι ανέφερε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για τον Άνταμ, είναι τιμή για μένα και την ομάδα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζ