Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Μεντύ

Νέες εξελίξεις έχουν παρουσιαστεί στη δίκη του μπακ της Μάντσεστερ Σίτυ, Μεντύ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμούς κατά γυναικών.

Νέες εξελίξεις έχουν παρουσιαστεί στην δίκη του μπακ της Μάντσεστερ Σίτυ, Μεντύ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμούς κατά γυναικών. Συγκεκριμένα η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, ξέσπασε σε κλάμματα όταν την ρώτησε γιατί δεν έφυγε από το δωμάτιό του.

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβρη του 2020 όταν ο Γάλλος είχε προσπαθήσει να βιάσει την γυναίκα, ενώ αναφέρεται ότι στο συμβάν αναμείχθηκε και ο Λουί Σαχά Μάτσουρι, ο οποίος βοήθησε τον Μεντύ να βρει τη γυναίκα. Πιο αναλυτικά η κοπέλα υποστήριξε ότι ο 28χρονος είχε πάρει το κινητό της, όταν μπήκαν μέσα στο δωμάτιό του και πως εκείνη τη στιγμή που εισήλθαν στο χώρο η πόρτα έκλεισε, λέγοντας της ο Γάλλος πως δε μπορεί να βγει.

Την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής των «Πολιτών» ζήτησε να κατεβάσει τα εσώρουχα της, ενώ της είπε πως στο παρελθόν έχει βιάσει ξανά άλλες τρείς κοπέλες, ενώ έχει συνεβρεθή κι όλας με πάνω από 10.000 γυναίκες. Ο Μεντύ αρνείται οκτώ κατηγορίες βιασμού εις βάρος πέντε γυναικών και μια κατηγορία απόπειρας βιασμού. Αρνείται επίσης μια σεξουαλική επίθεση, ενώ όλα τα περιστατικά φέρεται, ότι έχουν λάβει χώρα στο «απομονωμένο» σπίτι του στο Τσεσάιρ.

Σε μία από αυτές τις γυναίκες, λέγεται ότι της προσφέρθηκαν χρήματα από τον φίλο του Λουί Σαχά Μάτσουρι, χωρίς να θέλει να συνεβρεθεί μαζί του, με τον ίδιο να την βιάζει «αφού ο ίδιος επέμεινε στις απαιτήσεις του». Η επόμενη δίκη θα γίνει σε τέσσερις μήνες.

Διαβάστηκε ακόμα στο eyap.gr: Γουέστ Χαμ: Κοντά σε Έμερσον Παλμιέρι

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!