Νέλσον Ολιβέιρα: «Θα μπορούσα να μείνω τυφλός»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ μιλώντας σε αγγλικό πόντκαστ για τα χρόνια του στην Ρέντινγκ σχολίασε τον σοκαριστικό του τραυματισμό από το πάτημα του Τάιρον Μινγκς.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν στην χώρα μας με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε σε αγγλικό πόντκαστ (της Νόριτς) για τις μέρες του στην Αγγλία, όταν αγωνίζονταν ως δανεικός από την Νόριτς στην Ρέντινγκ και στην Τσάμπιονσιπ.

Ολιβέιρα

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα έκανε αναφορά στο περιστατικό που του άλλαξε εντελώς γνώμη για την παραμονή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και που τον έκανε να θέλει να αποχωρήσει από την Ρέντινγκ. Αυτό δεν είναι άλλο από το πάτημα του Τάιρον Μινγκς στο πρόσωπο του Ολιβέιρα, που παραλίγο να κοστίσει στον Πορτογάλο την όρασή του, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.

 «Είχα πολλές πιθανότητες να παραμείνω στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ αλλά το συγκεκριμένο συμβάν με έκανε να θέλω να φύγω από την Αγγλία. Ήμουν απογοητευμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο, γιατί κατά τη γνώμη μου ο αμυντικός της Βίλα το έκανε επίτηδες.

Οι παίκτες ακόμα και τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, γνωρίζουν ότι θα μπορούσε να το αποφύγει γιατί βλέπουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε πού βάζουμε τα πόδια μας. Είχε τον πιο βρώμικό τρόπο παιχνιδιού και δεν το απέφυγε. Σημάδεψε στο πρόσωπό μου όπως έκανε και με τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το πρόσωπο δύο παικτών, δεν θυμάμαι να έχει προκαλέσει άλλος δύο φορές αυτό τον τραυματισμό. Ίσως είναι άτυχος – πρέπει να είναι πραγματικά άτυχος» λέει με καυστικό τρόπο ο Ολιβέιρα