Νιούκαστλ: Συμφωνία με σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι

Η Νιούκαστλ διόρισε τον Πολ Μίτζλεϊ στην θέση του υπεύθυνου ανάδειξης ταλέντων και πρόσληψης νέων παικτών για τις ακαδημίες της ομάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νιούκαστλ έχει συμφωνήσει με τον Πόλ Μίτζλεϊ για την ανάληψη θέσης στον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, θα διοριστεί ως υπεύθυνος ανάπτυξης των ακαδημιών στις «Καρακάξες». Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα, πως αυτή την στιγμή ο Μίτζλεϊ εργάζεται ως σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, όμως ο Ρομάνο ανέφερε πως όλα έχουν συμφωνηθεί. Η πρόσληψη μάλιστα, έχει χαρακτήρα αναβάθμισης όλων των επιπέδων του συλλόγου. Από τότε που άλλαξε η διοίκηση, έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Πολλά στελέχη της Νιούκαστλ αντικαταστάθηκαν, ενώ επίσης δημιουργήθηκαν και καλύφθηκαν πολλοί νέοι ρόλοι.

Ο Μίτζλεϊ ξεκίνησε την καρίερα του στις ακαδημίες της Σάντερλαντ. Το 2020, εντάχθηκε στο δυναμικό της Λιντς. Τον περασμένο Μάη, βρέθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι στον ρόλο του υπεύθυνου προσκοπισμού νέων στο βόρειο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμα: Μόνιμος προπονητής της Μπόρνμουθ ο Ο΄Νιλ

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!