Νιουκάστλ: Τελευταίο «χαρτί» για τον Άγγλο, βουρ για τον Νορβηγό!

Σε σκληρό «μπρα ντε φερ» έχουν πέσει Τσέλσι και Νιουκάστλ, με τους δεύτερους να ψάχνουν την «χρυσή τομή» για την έλευση του νεαρού Βρετανού μέσου.

Ο απόλυτος «χαμός» γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα γύρω από το όνομα του Κόνορ Γκάλαχερ. Με την Έβερτον να έχει ήδη κάνει μια πρόταση της τάξεως των 40 εκατομμυρίων λιρών, έχει έρθει και η Νιουκάστλ για να διεκδικήσει ενεργά τον παίκτη.


Από την μεριά των Λονδρέζων είναι ξεκάθαρο ότι το ενδεχόμενο του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν αποκλείεται, αφού βλέπουν την ομάδα του Βορρά, ως βασική ανταγωνίστρια στο πρωτάθλημα. Έτσι, τις τελευταίες ώρες, οι ιθύνοντες της Νιουκάστλ προσπαθούν να βρουν την χρυσή «φόρμουλα» για να μετακομίσει ο ποδοσφαιριστής στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.


Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες από το Νησί, η Νιουκάστλ βρίσκεται ενεργά σε αναζήτηση μέσου, αλλά αποκλειστικά και μόνο ως δανεικός. Έτσι, σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση του 22 ετών Βρετανού, υπάρχει Plan B που ακούει στο όνομα Σάντερ Μπέργκε. Ο νεαρός Νορβηγός δεν θα έχει πρόβλημα να αφήσει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και άπαντες περιμένουμε να δούμε σε ποια από τις δυο λύσεις θα καταφύγει η ομάδα του Έντι Χάου.