Νότιγχαμ: Ερευνά ομοφοβικά συνθήματα στον αγώνα με την Τσέλσι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχωράει σε έρευνες σχετικά με ομοφοβικά συνθήματα που ειπώθηκαν από οπαδούς της προς αυτούς της Τσέλσι στον χθεσινό αγώνα.

Ο χθεσινός αγώνας της Νότιγχαμ με την Τσέλσι, αμαυρώθηκε από απρεπής συμπεριφορές των οπαδών. Πιο συγκεκριμένα, έγινε λόγος για ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενους. Οι χλευασμοί ακούστηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Στιβ Κούπερ, στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ρωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό. «Γνωρίζω το περιστατικό και ξέρω ότι ο σύλλογος έχει βγάλει μια δήλωση», απάντησε ο τεχνικός. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, το κλαμ έβγαλε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Στην συνέχεια αναφέρει πως θα ξεκινήσει έρευνα ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα.

«Ο σύλλογος γνωρίζει αναφορές σχετικά με φωνές που απευθύνονται σε οπαδούς της Τσέλσι από μια μειοψηφία οπαδών σήμερα το απόγευμα και δεν επιδοκιμάζει κανένα είδος μεροληπτικής ή προσβλητικής συμπεριφοράς», ήταν η ανακοίνωση της Νότιγχαμ. Συμπληρώνοντας πως: «Το θέμα θα διερευνηθεί πλήρως».

Το πρακτορείο ειδήσεων «Reuters», αναφέρει πως υπήρχαν απολογίες από την ομάδα οπαδών LGBTQ της Νότιγχαμ. Η κοινότητα δήλωσε «ντροπή και αμηχανία» για το συμβάν.

«Από όλους τους γνήσιους θαυμαστές της Νότιγχαμ, παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μας», είπαν. «Βαρεθήκαμε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους αμόρφωτους γιατί ο χλευασμός είναι λάθος σε όλα τα επίπεδα. Όμως, δεν έχουμε κουραστεί να αγωνιζόμαστε για την ισότητα και την ένταξη», πρόσθεσαν.

Διαβάστε ακόμα: Κοντά στην απόκτηση του Περόνε η Μάντσεστερ Σίτι

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!