Ντάιερ: «Φιλοδοξώ η επιστροφή στην εθνική να είναι το σημείο εκκίνησης μου»

Επιστροφή στις κλήσεις της Εθνικής Αγγλίας για τον Έρικ Ντάιερ, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα «Τρία Λιοντάρια» τον Νοέμβριο του 2020, στην νίκη με 4-0 επί της Ισλανδίας για το Uefa Nations League. Ο Ντάιερ μίλησε για το γεγονός αυτό λέγοντας: «Ανυπομονώ να πάω και νομίζω όπως είπε ο μάνατζερ μου κατά την διάρκεια της εβδομάδας, για μένα είναι φιλοδοξία μου να είναι αυτό το σημείο εκκίνησης μου. Νομίζω ότι μπορώ ακόμα να κάνω πολλά περισσότερα».

«Ειλικρινά, η κλήση δεν ήταν αυτό που σκεφτόμουν. Εγώ απλά σκεφτόμουν να είμαι όσο καλύτερος παίκτης μπορώ για την Τότεναμ και οτιδήποτε συμβει είναι συνέπεια αυτού. Πιστεύω αυτό ήταν το μόνο πράγμα που έπρεπε να έχω την προσοχή μου και το μόνο πράγμα που ήταν υπό τον έλεγχο μου. Οτιδήποτε άλλο θα συμβεί, θα συμβεί».

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και όλοι στην Τότεναμ με στήριξαν, με πίεσαν και δοκίμασαν να με βοηθήσουν για να επιστρέψω στην εθνική ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Έρικ Ντάιερ πραγματοποίησε με την εθνική Αγγλίας 45 συμμετοχές, με το ντεμπούτο του να καταγράφεται στις 13 Νοεμβρίου του 2015, σε ένα φιλικό με την Ισπανία.

Ντάϊερ: «Φιλοδοξώ η επιστροφή στην εθνική να είναι το σημείο εκκίνησης μου»

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Μπόελι!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!