Ντιέγκο Κόστα για την παρουσίαση με τους λύκους: «Φοβήθηκα μέχρι θανάτου»

Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα με ένα επιβλητικό βίντεο με λύκους και αλυσίδες, με τον Βραζιλιάνο πολιτογραφημένο Ισπανό να παραδέχεται ότι τρομοκρατήθηκε στα γυρίσματα.

Η Γουλβς έκανε και επίσημα δικό της τον Ντιέγκο Κόστα και φρόντισε να ετοιμάσει μία… επική παρουσίαση, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να κρατάει τρεις λύκους δεμένους με αλυσίδες!

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός επέστρεψε λοιπόν στο πρωτάθλημα που διακρίθηκε, την Πρέμιερ Λιγκ, με την περιπέτεια του γυρίσματος της ανακοίνωσής του, να του μένει αξέχαστη αφού όπως παραδέχτηκε τρομοκρατήθηκε με τα άγρια ζώα.

«Φοβήθηκα μέχρι θανάτου», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Κρατώντας αυτή την αλυσίδα συνέχισα να σκεφτόμουν: «Κι αν αυτός ο λύκος σκεφτεί να πηδήξει πάνω μου; Επειδή η κυρία που τους εκπαίδευε συνέχισε να τους καλεί, τους ζήτησε να κινηθούν λίγο και ο σκύλος, οι λύκοι δεν έκαναν τίποτα. Φοβήθηκα λίγο. Αυτοί ήταν λύκοι, όχι σκύλοι. Ήταν μια cool εμπειρία αλλά όχι πολύ άνετη. Έχω πέντε σκυλιά, αλλά δεν είναι λύκοι!».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Λίβερπουλ: Σημαντική επιστροφή για τον Κλοπ κόντρα στον Άγιαξ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!