Ο Κώστας Τσιμίκας το νέο πρόσωπο της Novibet για το Giant Heart

Ο Κώστας Τσιμίκας και η Novibet ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στα πλαίσια της καμπάνιας Giant Heart.

Τον καινούριο της ambassador παρουσίασε η Novibet για την πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart”, τον οποίο και βρήκε στο πρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Έλληνας μπακ αποτελεί την τελευταία προσθήκη της στοιχηματικής εταιρίας, ακολουθώντας τα βήματα του μέχρι πρότινος πρεσβευτή της εν λόγω καμπάνιας, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το Μάιο του 2021, η Novibet παρέα με τον Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, εκκίνησαν την πρωτοβουλία “Giant Heart”, με σκοπό την έμπρακτη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας, μέσω μίας αλληλουχίας δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της στοιχηματικής εταιρίας, Ροδόλφος Οντόνι, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, δήλωσε: «Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η novibet έχει ως ύψιστη προτεραιότητα την προσφορά και την επιστροφή αξίας στην κοινωνία, κάτι που κάνει έμπρακτα μέσω της πρωτοβουλίας “Giant Heart”. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα αυτής της κοινής προσπάθειας μαζί με τον Κώστα Τσιμίκα, έναν κορυφαίο διεθνή αθλητή μας».

Η ανακοίνωση των δυο πλευρών στο Instagram: “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό!
Και μαζί ετοιμαζόμαστε για τον πιο σημαντικό αγώνα: αυτόν που κάνει τη διαφορά μέσα από ενέργειες ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς. Στηρίζοντας οργανισμούς, φορείς και τοπικές κοινότητες, δημιουργούμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τους συνανθρώπους μας

Δείτε εδώ το σχετικό διαφημιστικό σποτ.

Διαβάστε ακόμη στο eyap.gr: Λίβερπουλ: Άσχημα… μαντάτα για Νούνιεζ!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!