Ο Μπιλ Φόλεϊ ολοκλήρωσε την εξαγορά της Μπόρνμουθ

Η συνεταιριστική εταιρία με επικεφαλής τον Αμερικάνο επιχειρηματία Μπιλ Φόλεϊ ολοκλήρωσε την εξαγορά της Μπόρνμουθ.

Σε νέα χέρια περνάει η Μπόρνμουθ, μετά την πώληση του συλλόγου στον Μπιλ Φόλεϊ. Τα «Κεράσια» επιβεβαίωσαν πως ο Μάξιμ Ντέμιν πούλησε το 100% των μετοχών του στον Αμερικάνο, και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία «Black Knight Football Club». Ο Ντέμιν, ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας για έντεκα χρόνια.

Ο Φόλεϊ έχει εκτραταμένη εμπειρία από τον αθλητισμό. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του «National Hockey League’s Vegas Golden Knights», της πρώτης μεγάλης αθλητικής ομάδας του Λας Βέγκας. Επίσης, παρακολούθησε την νίκη της ομάδας επί της Λέστερ τον Οκτώμβριο.

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό για το πάθος και υποστηρίζω τα σόου της κοινότητας του Μπόρνμουθ για αυτόν τον σύλλογο. Πιστεύω ότι η σύνδεση με την κοινότητα είναι το θεμέλιο για την επιτυχία οποιασδήποτε αθλητικής ομάδας», είπε ο 77χρονος επενδυτής.

Ο Φόλεϊ δεσμεύτηκε να παρέχει επένδυση για να στηρίξουν και να αξιοποιήσουν τα πρόσφατα επιτεύγματα της Μπόρνμουθ. Έχοντας αγοράσει επίσης ένα σπίτι στην περιοχή, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την ποδοσφαιρική ομάδα και τη γύρω κοινότητα.

«Θα προχωρήσουμε με μια προσέγγιση “πάντα προχωρώ, ποτέ μην υποχωρούμε” που έχει καθορίσει όλες τις προσπάθειές μου. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ με τα καλύτερα ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά μυαλά που είναι διαθέσιμα για να βελτιώσω την ανάπτυξη των παικτών, τις εγκαταστάσεις και την εμπειρία των φιλάθλων για να βάλω την AFC Bournemouth στην καλύτερη δυνατή θέση για να πετύχει», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Τσέλσι: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπρόγια

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!