Οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγ μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 4-0 τη Λίβερπουλ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγ, ο οποίος είδε αρκετές δυνατότητες στην ομάδα του.

Το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγ, δήλωσε στο MUTV ότι είδε πολλές “δυνατότητες”, καθώς η ομάδα του κέρδισε άνετα τη Λίβερπουλ με 4-0 , στο πρώτο του ανεπίσημο παιχνίδι. Ο Σάντσο, ο Φρεντ, ο Μαρσιάλ και ο Πελίστρι ήταν οι τέσσερις σκόρερ του αγώνα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι σήμερα γιατί νομίζω ότι υπήρχε μια ομάδα με πολύ καλό πνεύμα. Ξέρουμε ότι μόλις ξεκινάμε και όταν τα πράγματα αρχίζουν να κάνουν κλικ, όπως το πρέσινγκ… ξέρουμε, ότι κάναμε κάποια λάθη στο πρέσινγκ και δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά επίσης δημιουργήσαμε αρκετά και νομίζω, ότι η ομάδα μας έπαιξε γενναία, ήταν δραστήρια και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε από κάποια λάθη χωρίς συνέπειες. Φυσικά, είμαστε ευχαριστημένοι με το πρώτο παιχνίδι».

«Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνος, πιστέψτε με είδα πολλά λάθη αλλά δεν θα πω [ποια ήταν]».

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, η Λίβερπουλ έπαιξε με τρεις ομάδες και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οπότε δεν τους υπερεκτιμούμε [τους παίκτες μας]. Είδαμε κάποια πολύ καλά πράγματα. Αυτό που βλέπετε είναι ότι έχουμε πολλή δημιουργικότητα και ταχύτητα μπροστά και έχουμε δυνατότητες».

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Συντάκτης: Νικόλας Παύλου