Οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη λήξη του αγώνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, με την έκβαση του αγώνα Λίβερπουλ Μάντσεστερ Σίτι (1-0), οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, εκτοξεύοντας διάφορα αντικείμενα.

Εκείνη τη στιγμή οι παίκτες της Σίτι βρίσκονταν μέσα στο πούλμαν και επρόκειτο να ξεκινήσουν για την επιστροφή στο Μάντσεστερ. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο μερικές μικρές υλικές ζημιές στα τζάμια του οχήματος.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι καταδικάζει τις βανδαλιστικές ενέργειες και όσους τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα σχετικά με το Χίλσμπορου. Ωστόσο, κάνει λόγο για ανεύθυνη συμπεριφορά του Γιούργκεν Κλοπ πριν την χθεσινή, επεισοδιακή όπως αποδείχθηκε, αναμέτρηση, καθώς τονίζεται ότι ο Γερμανός προπονητής ήταν «αχρείαστα εριστικός» στην παρασκευιάτικη συνέντευξη Τύπου.

«Μόνο τρεις ομάδες έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος έμμεσα και στους «Πολίτες». Στη συνέχεια όμως δεν έπαψε να μιλά με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γκουαρδιόλα και την ομάδα του. Οι ιθύνοντες της Σίτι πάντως θεώρησαν τις δηλώσεις του Κλοπ αρκετά εχθρικές και εντελώς αντίθετες με αυτές του Πεπ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!