«Οταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν»

Η πρεμιέρα του Frank Lampard συνδυάστηκε με «βαριά» ήττα για τους Λονδρέζους στο Old Trafford, ωστόσο από σήμερα ξεκινούν τα δύσκολα στο δυτικό Λονδίνο.

Αύγουστος, καλοκαιράκι και οι περισσότεροι στις παραλίες απολαμβάνουν τις διακοπές τους ωστόσο… στο Νησί όλα είναι διαφορετικά. Ο Αύγουστος σηματοδoτεί την έναρξη της Premier League, με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν στις κερκίδες των αγγλικών γηπέδων. Το σπουδαιότερο ματς στην πρεμιέρα ήταν ανεπιφύλακτα στο «Θέατρο των Ονείρων». Σε ένα ματς που άλλωτε θα έκρινε τον πρωταθλητή, τώρα είναι απλά ένα ντέρμπι για την είσοδο της τετράδας, με το γόητρο να παίζει πάντα καθοριστικο ρόλο σε ένα τέτοιο ματς.

Η Chelsea βρίσκεται σε μια εποχή ανασυγκρότησης και αλλαγών, με το μεταγραφικό έμπαργκο να δυσκολεύει πολύ τη δουλειά που θα έχει ο Lampard. Ο θρύλος των «Μπλε» με ένα μείγμα παικτών από τις ακαδημίες, δανεικών και περσινούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα πορευθεί τη φετινή σεζόν. Οι «ειδικοί» δίνουν τους Λονδρέζους όχι μόνο εκτός τετράδας αλλά και εξάδας, με ομάδες σαν την Everton να την ξεπερνούν. Η χρονιά προμηνύεται από τις πιο δύσβατες τα τελευταία 25 χρόνια για την ομάδα του Roman Abramovich.