Πάει για Αντρέ τον Δεκέμβρη η Λίβερπουλ (;)

Να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβρη είπε ο πρόεδρος της Φλουμινένσε στη Λίβερπουλ για την περίπτωση του Αντρέ σε δηλώσεις του.

Η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το κέντρο της, αφού απέκτησε τέσσερις νέους μέσους. Ενώ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αρκετά. Ένα από αυτά ήταν και ο Αντρέ από τη Φλουμινένσε.

Οι «κόκκινοι» είχαν από κοντά την περίπτωσή του, κάνοντας μάλιστα και πρόταση, από την οποία έλαβαν αρνητική απάντηση. Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας λοιπόν ανέφερε ότι ο αγγλικός σύλλογος μίλησε κατευθείαν σε αυτόν για τον 22χρονο.

Πιο αναλυτικά υποστήριξε πως τους απάντησε ότι ο παίκτης δεν πωλείται τώρα και πως αν τον θέλει, μπορεί να τον αγοράσει το καλοκαίρι και να τον πάρει τον Γενάρη. Τόνισε δε πως ακόμα μία λύση είναι οι άνθρωποι των «κόκκινων» να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβρη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τη φετινή χρονιά έχει αποκτήσει τέσσερις μέσους, ενώ είχε ήδη στο ρόστερ άλλους τρεις. Κάτι που σημαίνει ότι το κέντρο της είναι πλήρες.