Πάει για το…μπαμ με Αμορίμ η Γουέστ Χαμ!

Καθώς η προοπτική της Λίβερπουλ φαίνεται να απομακρύνεται για τον Ρούμπεν Αμορίμ, η Γουέστ Χαμ φαίνεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του 39χρονου Πορτογάλου.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν η Γουέστ Χαμ έχει έρθει σε επαφές με τον Ρούμπεν Αμορίμ, τον άνθρωπο που τις προηγούμενες μέρες φαινόταν να είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για την αντικατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το ρεπορτάζ του έγκυρου Βρετανού δημοσιογράφου, η Λίβερπουλ φαίνεται να εγκαταλείπει την προοπτική του 39χρονου Πορτογάλου τεχνικού κάτι, που είδαν με πολύ καλό μάτι τα «Σφυριά» που ήδη έχουν έρθει σε επαφές με τους εκπροσώπους του Αμορίμ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η προοπτική της Γουέστ Χαμ δεν αφήνει σε καμία περίπτωση αδιάφορο τον Ρούμπεν Αμορίμ που βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνηση του στο Λονδίνο. Τα «Σφυριά» θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσουν μετά το καλοκαίρι με τον Ντέβιντ Μόις στον πάγκο τους, αν και σύμφωνα με τον Σκωτσέζο η απόφαση θα ήταν καθαρά του ίδιου.

Μία ακόμη περίπτωση που εξετάζει η διοίκηση τους Γουέστ Χαμ είναι αυτή του Χουλιάν Λοπετέγκι.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Tίτλοι τέλους για Τιάγκο Σίλβα & Τσέλσι