Παίχτη από τη Σπόρτινγκ κοιτάζουν στην Αγγλία

Σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας περιμένει προτάσεις για τον Ματέους Νούνιες από τρείς αγγλικές ομάδες.

Όπως υποστηρίζουν πορτογαλικά μέσα τρείς αγγλικές ομάδες έχουν δείξει ενδφιαφέρον για τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ματέους Νόυνιες. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τη Τσέλσι, τη Γούλβς και τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Γουέστ Χαμ: Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Μπρόγια και Ονάνα

Η Τσέλσι στη πρώτη σεζόν υπό τον νέο της ιδιοκτήτη, έχει στόχο κεντρικούς αμυντικούς και εξτρέμ. Ήδη έχουν κλείσει τον Στέρλινγκ για την επίθεση και τον Καλιντού Κουλιμπαλί για το κέντρο της άμυνας. Παρόλα αυτά ο Τόμας Τούχελ χρειάζεται, να δυναμώσει και τη μεσαία του γραμμή. Με το μέλλον του Καντέ και του Λόφτους-Τσικ να είναι αβέβαιο, ο Πορτογάλος μέσος μοιάζει καλή λύση.

Η Γούλβς από τη μεριά της είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» μόνο Πορτογάλους. Θα περάσει αυτό το καλοκαίρι χωρίς έναν νέο Πορτογάλο; Όχι. Οι «Λύκοι» έχουν και αυτοί στη λίστα τους τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ και η Λίβερπουλ τον έχει στα ραντάρ της. Η πορτογαλική ομάδα όπως αναφέρει το δημοσίευμα περιμένει προτάσεις γύρω στις 38 εκατομμύρια λίρες.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!