Πακετά: «Με επηρέασε η ατμόσφαιρα του γηπέδου για να ρθω»

Ο Λούκας Πακετά μίλησε στο σάιτ της Γουέστ Χαμ και αναφέρθηκε στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τη Λυών, όταν έπαιξε απέναντι στα «Σφυριά».

Ο Λούκας Πακετά μίλησε στο σάιτ της Γουέστ Χαμ και ανέφερε ότι ο αγώνας απέναντι στα «Σφυριά», όταν αγωνιζόταν με τη Λυών στο Γιουρόπα Λιγκ, τον επηρέασε, για να μετακινηθεί στο Λονδίνο. Ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε μεταγραφή ρεκόρ για τη Γουέστ Χαμ, με το ποσό να φτάνει γύρω στα 51 εκατομμύρια λίρες.

Τη περσινή σεζόν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν με τη Λυών και η κλήρωση έτυχε να τον φέρει αντίπαλο με τη νυν ομάδα του. Κάπως έτσι λοιπόν μιλώντας στο σάιτ της ομάδας, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, σχολιάζοντας πως επηρεάστηκε από αυτήν, για να μετακινηθεί φέτος στο Λονδίνο.

«Αφότου παίξαμε με τη Γουέστ Χαμ στο Γιουρόπα Λιγκ τη περσινή σεζόν, λέγαμε όλοι οι παίχτες, πόσο ωραία ήταν ατμόσφαιρα και πόσο ωραίοι ήταν οι οπαδοί και πόσο ενέργεια έβγαζε αυτό το γήπεδο», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό σίγουρα ήταν κάτι το οποίο επηρέασε την απόφασή μου. Χωρίς αμφιβολία είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος και κάτι που ήθελα να βιώσω. Το πρότζεκτ που έδειξαν και το γεγονός που με ήθελαν να είμαι μέρος σε αυτό, εδράιωσε την απόφασή μου».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: «Βόμβα» Γκαστόν Ραμίρες πάει να «σκάσει» στην Λαμία!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!