Ποστέκογλου: «Δεν είμαι λάτρης του VAR, δεν θα είναι ποτέ τέλειο»

Η ομάδα διαιτητών Professional Game Match Officials Ltd παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του εξτρέμ της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, στην εντός έδρας νίκη της Τότεναμ με 2-1, μιλώντας για ανθρώπινο λάθος.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου μιλώντας μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Λίβερπουλ, ανέφερε: «Νομίζω ότι έχω καταγράψει ότι δεν ήμουν ποτέ πραγματικά θαυμαστής του από τότε που κυκλοφόρησε».

«Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή νομίζω ότι περιπλέκει τομείς του παιχνιδιού που πίστευα ότι ήταν αρκετά ξεκάθαροι στο παρελθόν, αλλά μπορώ να δω ταυτόχρονα γιατί ήταν αναπόφευκτο να μπει η τεχνολογία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.

«Το παιχνίδι είναι γεμάτο με ιστορικές διαιτητικές αποφάσεις που δεν ήταν σωστές, αλλά όλοι αποδεχθήκαμε ότι ήταν μέρος του παιχνιδιού γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους», είπε ακόμα ο τεχνικός της Τότεναμ 

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι το VAR θα είναι χωρίς λάθη. Είναι θέμα ερμηνείας και εξακολουθούν να το χειρίζονται ανθρώπινα όντα. Όταν βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη σε κάτι, θα αποτύχει πάντα, οπότε αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το VAR κάποια στιγμή θα είναι τέλειο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ».