Πότερ: «Να φτιάξω μία ομάδα που να κάνει περήφανους τους οπαδούς μας»

Ο Γκρέιαμ Πότερ είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι με κάθε επισημότητα όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου και ο Άγγλος τεχνικός προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Πότερ μοιάζει ενθουσιασμένος με το νέο του ξεκίνημα σε μία ομάδα-πρόκληση, γεμάτη απαιτήσεις: «Είμαι απίστευτα περήφανος και ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ την Τσέλσι, αυτόν τον φανταστικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη νέα ομάδα ιδιοκτησίας της Τσέλσι και ανυπομονώ να συναντηθώ και να συνεργαστώ με τη συναρπαστική ομάδα παικτών και να αναπτύξω μια ομάδα και μια κουλτούρα για την οποία οι καταπληκτικοί οπαδοί μας μπορούν να είναι περήφανοι».

«Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στην Μπράιτον που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και ιδιαίτερα στον Τόνι Μπλούμ και όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους υποστηρικτές για τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον σύλλογο».

Ο πρόεδρος, Τοντ Μπόελι, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Γκρέιαμ στην Τσέλσι. Είναι ένας αποδεδειγμένα καλός προπονητής και ένας καινοτόμος στην Πρέμιερ Λιγκ που ταιριάζει με το όραμά μας για τον σύλλογο. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έχει ικανότητες και ικανότητες που εκτείνονται πέρα από το γήπεδο, κάτι που θα κάνει την Τσέλσι πιο επιτυχημένο σύλλογο. Είχε σημαντικό αντίκτυπο στους προηγούμενους συλλόγους του και ανυπομονούμε για τη θετική του επίδραση στην Τσέλσι. Ανυπομονούμε να τον υποστηρίξουμε, την προπονητική του ομάδα και την ομάδα για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους τους επόμενους μήνες και χρόνια».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: ΕΠΙΣΗΜΟ: Νέος προπονητής της Τσέλσι ο Πότερ!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!