Πουλήθηκε όπως ήταν επιπλωμένο το ξενοδοχείο του Στάμφορντ Μπριτζ αλλά…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times η Τσέλσι προσπαθεί να κερδίσει χώρο στον ισολογισμό της μέσω του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο Στάμφορντ Μπριτζ αλλά αυτό δεν φαίνεται πως προχωράει.

Η Τσέλσι φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Οι υπολογισμοί του Τοντ Μπόλι και της κοινοπραξίας που διοικεί τους «Μπλε», σχετικά με το οικονομικό ισολογισμό της ομάδας φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως επιθυμούν, καθώς υπάρχει η πιθανότητα επιβολής κυρώσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, ο ισολογισμός της περασμένης σεζόν δεν έχει ακόμα εγκριθεί από την Πρέμιερ Λιγκ καθώς υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την πώληση των δύο ξενοδοχείων στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Τοντ Μπόλι προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τις οικονομικές δαπάνες, πωλώντας τα ξενοδοχεία στην εταιρία Blueco 22 Ltd, η οποία ανήκει σε αυτόν και τους Εγκμπάλι, Φελισιάνο, που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών της Τσέλσι.

Φυσικά το παραπάνω είναι κάτι που δεν εγκρίθηκε από την Πρέμιερ Λιγκ καθώς ναι μεν η πώληση απέφερε έσοδα 76 εκατομμυρίων λιρών, αλλά αυτό το είδος «εσωτερικής μεταβίβασης» δεν φαίνεται πως αρέσει στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει κίνδυνο κυρώσεων.

Οι «Μπλε» είχαν έλλειμα 166 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν 2022/23, το οποίο μειώθηκε στα 89 εκατομμύρια με την «παραχώρηση των δύο ξενοδοχέιων.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Να ‘τοι οι πρωταθλητές: Το «σήκωσαν» σε League One & League Two!