Πρέμιερ Λιγκ: Για άλλους δύο βιασμούς κατηγορείται ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ που κατηγορείται για βιασμούς.

Όπως σας ενημέρωσε το eyap.gr, διεθνής παίκτης που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ κατηγορήθηκε για βιασμό και συνελήφθη στο βόρειο Λονδίνο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της κράτησής του, αποκαλύφθηκε ότι είναι ύποπτος για βιασμό ακόμη μιας γυναίκας ηλικίας 20 ετών, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021. Σε πρώτη φάση πάντως ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα περάσει από δίκη τον Αύγουστο. Η ομάδα του σύμφωνα με την Telegraph είναι ενήμερη για το γεγονός και μοιάζει αρκετά αβέβαιο το να συμμετάσχει στην προετοιμασία και τα φιλικά του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της Scottland Yard αναφέρει: «Στις 4 Ιουλίου, αναφέρθηκε στην αστυνομία μια καταγγελία για βιασμό μιας γυναίκας 20 ετών. Αναφέρθηκε ότι ο φερόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022. Στις 4 Ιουλίου, ένας 29χρονος άνδρας συνελήφθη σε μια διεύθυνση στο Barnet ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση.

Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, του αποδόθηκαν περαιτέρω κατηγορίες για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 σε βάρος μιας άλλης γυναίκας ηλικίας κοντά στα 20 έτη. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες του εγκλήματος συνεχίζονται».