Πρόστιμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την FA

Πρόστιμο από την FA δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της συμπεριφοράς των παιχτών στον αγώνα με τη Νιούκαστλ και τη Τσέλσι.

Πρόστιμο 82.000 λιρών δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την FA, γιατί δεν φρόντισε οι παίχτες της να φερθούν σωστά στον αγώνα με τη Νιούκαστλ και τη Τσέλσι. Η άσχημη συμπεριφορά, για την οποία γίνεται λόγος, αφορά τις έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών των «Κόκκινων Διαβόλων», οι οποίοι κρίθηκαν ότι παραβίασαν τον Κανόνα Ε20.1 της ομοσπανδίας.

Η πρώτη κατηγορία έχει να κάνει με τη διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών, σε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο ακυρώθηκε ενάντια στη Νιούκαστλ.Η δεύτερη αφορά επίσης τις διαμαρτυρίες για το πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε υπέρ της Τσέλσι.

«Κάθε Συνδεδεμένη Ένωση, Διοργάνωση και Σύλλογος θα είναι υπεύθυνος, να διασφαλίζει ότι οι Διευθυντές, οι παίχτες, οι αξιωματούχοι, οι υπάλληλοι και οι εκπρόσωποι θα συμπεριφέρονται με τάξη ενώ παρακολουθούν έναν αγώνα και δε θα χρησιμοποιούν λέξεις ή αλλιώς να συμπεριφέρονται με ακατάλληλο τρόπο, προσβλητικό, βίαιο, απειλητικό, άσεμνο ή προκλητικό», αναφέρει ο Κανόνας.

Η ανακοίνωση της FA:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ FC δέχεται πρόστιμο 82.000 λιρών για παραβίαση του Κανόνα της Ομοσπονδίας Ε20.1 κατά τη διάρκεια των αγώνων ενάντια στη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ενάντια της Τσέλσι FC το Σάββατο 22 Οκτωβρίου».

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ FC παραδέχτηκε ότι απέτυχε να φροντίσει ότι οι παίχτες της συμπεριφέρθηκαν με τάξη στο 49ο λεπτό του αγώνα με τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ στο 84ο λεπτό του αγώνα με τη Τσέλσι FC».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Πρέμιερ Λιγκ: Πότε αρχίζει η νέα σεζόν;

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!