Προβλήματα στις ανανεώσεις των Ζορζίνιο και Καντέ στην Τσέλσι

Ο 30χρονος Ιταλός μέσος, Ζορζίνιο, φαίνεται πως δεν έχει βρει την «χρυσή τομή» με την Τσέλσι για συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η Τσέλσι παρουσίασε στον υπαρχηγό της, Ζορζίνιο, τους όρους για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οποίοι θα κρατούσαν τον μισθό του στα ίδια επίπεδα με τώρα, δηλαδή στα 120.000 λίρες την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Ιταλός διεθνής επιθυμεί μία αύξηση του μισθού του στα 150.000 την εβδομάδα, όσα δηλαδή παίρνει και ο αρχηγός των «Μπλε», Θέσαρ Αθπιλικουέτα, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ζορζίνιο όπως και ο άλλος μέσος των Λονδρέζων, Ενγκολό Καντέ, θα δει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2023. Αυτό σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με ξένους συλλόγους από τον Ιανουάριο για μια πιθανή δωρεάν μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Τόσο ο Ζορζίνιο όσο και ο Καντέ θα προτιμούσαν να παραμείνουν στο Στάμφορντ Μπριτζ παρά να αναζητήσουν νέους συλλόγους, αλλά θέλουν να θεωρούνται σημαντικοί και από τους ανώτερους παίκτες για τις επόμενες σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με τον Καντέ έχουν επίσης σταματήσει, αφού ήθελε μια πιο μακροπρόθεσμη συμφωνία από τη διετούς συμφωνία που προσφέρθηκε, η οποία περιελάμβανε οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο. Όλα αυτά, εν μέσω σοβαρού τραυματισμού για τον Καντέ που χάνει και το Μουντιάλ στο Κατάρ με την εθνική Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Προφυλακιστέος μέχρι τέλη Νοέμβρη ο Γκρίνγουντ!

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!