Προβληματισμένη η TeamViewer για την χορηγία στην Γιουνάιτεντ

Η χορηγός της Γιουνάιτεντ, TeamViewer θέλει να αναθεωρήσει την συμφωνία της με τον αγγλικό σύλλογο, λόγω αντιδράσεων από τους επενδυτές της.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph», στην TeamViewer θέλουν να γίνει μια επανεκτίμηση της συμφωνίας τους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εταιρία έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2026, ύψους 47 εκατομμύριων λιρών το χρόνο. Τον Αύγουστο ενημέρωσαν πως με την λήξη του συμβολαίου, δεν θα γίνει κάποια ανανέωση.

Βέβαια, οι μέτοχοι της γερμανικής εταιρίας είναι δυσαρεστημένοι, πιέζοντας για αναθεώρηση. Οι δαπανηρές συνεργασίες χορηγιών τους τίθονται υπό ολοένα και περισσότερο έλεγχο. Έτσι, υπάρχουν ανησυχίες πως η TeamViewer θα μπορούσε να ακυρώσει την συμφωνία.

«Η εταιρεία αποφάσισε να αναθεωρήσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μάρκετινγκ υπό το φως του τρέχοντος μακρο-οικονομικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη κοινοποιήσει την επιθυμία της να διερευνήσει ευκαιρίες για τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης». Ήταν οι δηλώσεις από τους επενδυτές Petrus Advisers.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Το συμβόλαιο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία της Γιουνάιτεντ μετά τη συμφωνία 750 εκατομμυρίων λιρών με την Adidas. Λύση του συμβολαίου θα ήταν καταστροφική για την Γιουνάιτεντ, σε μία περίοδο που υπάρχει δυσαρέσκεια ως προς τους Αμερικάνους ιδιοκτήτες.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, στοχοποιούν τους χορηγούς του συλλόγου σαν μέρος της επίθεσης κατά των Γκλέιζερς. Γίνονται διαδηλώσεις στο Όλντ Τράφορντ από το τέλος της περασμένης σεζόν. Εκεί, οι οπαδοί ενθαρρύνονται να ασκήσουν πίεση και να μποϊκοτάρουν τους εμπορικούς εταίρους του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμα: Τσέλσι: Εξετάζει την περίπτωση του Πίκφορντ