Ράις: «Γιατί να μην μας φοβούνται;»

Φόβητρο θα έπρεπε να είναι η Αγγλία σύμφωνα με τον Ντέκλαν Ράις, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του.

Φόβητρο θα έπρεπε να θεωρειται η Αγγλία σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέκλαν Ράις. Ο μέσος της Γουέστ Χαμ σε συνέντευξή του ανέφερε ότι την εθνική Αγγλίας θα μπορούσαν να τη φοβούνται βλέποντας το ρόστερ της και τη ποιότητα που έχει ειδικά μεσοεπιθετικά.

«Οι άλλες ομάδες θα κοιτούν τη ποιότητά μας. Γιατί να μην μας φοβούνται; Αν κοιτάξετε το ταλέντο στην επίθεση, είμαστε παγκόσμιας κλάσης. Έχουμε παίχτες που έχουν κερδίσει τα μεγαλύτερα τρόπαια. Είναι στο χέρι μας να το επιβεβαιώσουμε αυτό».

«Δεν είμαστε εδώ για να πάμε μέχρι τους «16», αλλά για να πάμε μέχρι τέλους. Έχουμε παίχτες που μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα, παίχτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι σημαντικό αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νοοτροπία μας τώρα είναι φανταστική».

«Έχουμε παίχτες που έχουν κερδίσει τρόπαια. Έτσι φέρνουν αυτή τη νοοτροπία και στην Αγγλία. Είναι και θέμα προπονητή φυσικά, ο τρόπος που μας μιλάει. Είναι τόσο ήρεμος. Επικεντρώνεται στο ότι είμαστε η Αγγλία, ότι είμαστε μεγάλοι όσο κανείς άλλος, ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όταν έχεις τέτοιον προπονητή, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Νότιγχαμ: Δικός της ο Σκάρπα

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!