Ράσφορντ: «Δεν μου αρέσει η Λίβερπουλ, η κόντρα είναι βαθιά»

Ο Μάρκους Ράσφορντ μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή, αποκάλυψε ποιες ομάδες «μισεί» περισσότερο, με την Λίβερπουλ να έχει τον πρώτο λόγο και την Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί.

Ο Ράσφορντ μίλησε μάλλον… μέσα από την καρδιά του κάθε οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε και ο ίδιος είναι οπαδός των «Μπέμπηδων» από μικρό παιδί. Όλοι γνωρίζουν πως η κόντρα με την Λίβερπουλ είναι ιστορική και τεράστια.

Η άνοδος της συμπολίτισσας Σίτι τα τελευταία χρόνια ωστόσο, δημιουργεί ερωτηματικά. Σε αυτά απάντησε ο Μάρκους Ράσφορντ, λέγοντας πως η Λίβερπουλ είναι πιο μισητή από τους «Πολίτες» για τον ίδιο. Σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι “Uninterrupted” στο Youtube, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

«Είναι μία ομάδα που μισείς; Κάποια που να μην σου αρέσει;», ήταν η σχετική ερώτηση, με τον φορ των «κόκκινων διαβόλων» να απαντά: «Ναι, η Λίβερπουλ. Δεν μου αρέσει η Λίβερπουλ. Και η Σίτι. Η Λίβερπουλ έχει μία ιστορία οπότε η κόντρα είναι πιο μεγάλη.

Με την Σίτι ισχύει πως δεν σου αρέσει αλλά δεν έχεις έναν πολύ μεγάλο λόγο για να τους αντιπαθείς. Απλά μεγαλώνεις και υπάρχουν δύο ομάδες στο Μάντσεστερ. Η μία φοράει γαλάζια και η άλλη φοράει κόκκινα. Η αντιπαλότητα αντίθετα με την Λίβερπουλ είναι βαθιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!