Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε τον Μπάτλαντ μέχρι το 2027

Η Ρέιντζερς ανακοίνωσε και επίσημα την ελεύθερη μεταγραφή του Τζακ Μπάτλαντ από την Κρίσταλ Πάλας, υπογράφοντας συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Κάτοικος Γλασκώβης γίνεται ο Τζακ Μπάτλαντ μένοντας ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας. Μετά το πέρασμά του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα μέσα στην σεζόν, ο Άγγλος πορτιέρε έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της ομάδας του Μάικλ Μπιλ για τον παίχτη.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 30χρονος θα γίνει μέλος της Ρέιντζερς την 1η Ιουλίου. Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη που θα του δωθεί κάτω από τα γκολπόστ. Παράλληλα, του δώθηκε η φανέλα με τον αριθμό «ένα».

«Η Ρέιντζερς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσύμβαση της υπογραφής του Τζακ Μπάτλαντ από την Κρίσταλ Πάλας. Ο Τζακ θα ενταχθεί επίσημα στον σύλλογο την 1η Ιουλίου, με τετραετές συμβόλαιο, με την επιφύλαξη διεθνούς έγκρισης», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

«Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα, και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο τερματοφύλακας. «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον. Το να είμαι σε έναν σύλλογο που είναι εξίσου παθιασμένος με τη νίκη και το να είμαι στην κορυφή είναι σημαντικό για μένα», συνέχισε. Συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο σύλλογος μιλάει από μόνος του. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στο ποδόσφαιρο, γνωρίζεις για τη Ρέιντζερς».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς την έξοδο Μαγκουάιρ, ντε Μπεκ – Περιμένει Ντε Χέα η… Φόρεστ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!