Ρότζερς: «Θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου»

Για τις φήμες περί απόλυσης του μίλησε ο Μπρένταν Ρότζερς στην συνέντευξη τύπου μετά την νέα ήττα της ομάδας του.

Η Λέστερ έχασε σε ακόμα έναν αγώνα και αυτή τη φορά η ήττα ήταν βαριά (5-2) από τη Μπράιτον και η θέση του τεχνικού των «Αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς έρχεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.  Είναι το χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας από το 1989 όταν ακόμα αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία. Πέντε σερί ήττες ήταν αρκετές για να φέρουν την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι παρόλο που κέρδισε το πρωτάθλημα λίγους μήνες πριν.

Πάντως, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής φάνηκε ήρεμος και δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει να ζητήσει την στήριξη της διοίκησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν το ζήτησα ποτέ σε όλο τον χρόνο μου εδώ, δεν το ήθελα ποτέ».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

«Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να έρχομαι και να μελετάω και να κάνω ο,τι περισσότερο μπορώ. Ποτέ δεν απέρριψα τη δουλειά. Πάντα άρχιζα νωρίς και τελείωνα αργά το βράδυ και μέχρι κάποιος να μου πει το αντίθετο, θα συνεχίσω να το κάνω», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Η πρόκληση, πρέπει να την αποδεχθούμε, σίγουρα δεν πρόκειται να την αποφύγω. Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στην ομάδα που λειτουργεί καλά και τότε ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν την ομάδα».

Σχετικά με την απόδοση των «Αλεπούδων» είπε πως: «Για εμάς, είναι σαν παζλ. Μας λείπουν κομμάτια. Είναι μια συνεχής πρόκληση να προσπαθείς να καλύψεις τα κενά όπου λείπουν τα κομμάτια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θα μας σταματήσει να προσπαθούμε και να δουλεύουμε και να παλεύουμε για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορούμε. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα και αν πάρουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό θα φέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες και μετά μπορούμε να προχωρήσουμε από εκεί».

«Οι παίκτες δίνουν τα πάντα, παλεύουν, αλλά η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, και όταν είσαι σε αυτή τη στιγμή, η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι λίγο χαμηλή. Αλλά είναι δουλειά μου και του προσωπικού να τους κρατάμε εκεί ψηλά, να τους κρατάμε να παλεύουν, να τους κρατάμε να δουλεύουν και το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Αρτέτα: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

«Ανησυχώ περισσότερο να παίξουμε καλά γιατί όταν παίζουμε καλά μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο απόδοσης για αρκετό καιρό, κάτι που μας άφησε λίγους σε αρκετά παιχνίδια», ανέφερε κλείνοντας.